به گزارش پایگاه خبری اخبارکار به نقل از خبرگزاری مهر، حسین کمالی در گفت وگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: تکریم از معلم باید به عنوان یک فرهنگ و روش در جامعه نهادینه شود.
وی از معلم به عنوان یک فرد تاثیرگذار و اثربخش در جامعه یاد کرد و گفت: رعایت معلم و اهمیت کار وی را به جامعه معرفی کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به همه آحاد جامعه است تصریح کرد: آموزش و پرورش نیازمند مشارکت نهادها دولت و مجموعه دستگاهها دارد.
وی با اظهار اینکه طبق فرمایش رئیس جمهور ایران قوی در گرو مدرسه قوی است به ویژه برنامههای گرامیداشت هفته معلم در استان مازندران اشاره و اضافه کرد: تکریم معلم مختص مدرسه نیست همه آحاد مردم و جامعه در این زمینه نقش دارند.
کمالی با بیان اینکه آزمون نهایی همانند کنکور است، درباره آزمونهای استخدامی برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز افزود: طی دو سال گذشته اقدامات خوبی ورت گرفت و ردیف استخدامیهایی برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.
وی با عنوان اینکه موضوع نیروی انسانی در آموزش و پرورش در حال رفع و جبران است گفت: اکنون با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و امسال کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان را نداریم.
تراز نیروی انسانی با کلاس ها برابر است
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به عنوان اینکه تراز نیروی انسانی با کلاسهای استان برابر است گفت: امسال با مسئله کمبود معلم روبرو نیستیم.
وی از جذب نهایی دو هزار و ۴۰۰ نفر خبر داد و گفت: ۶۰۰ نفر سهمیه مازندران برای جذب نیروهای خدماتی است ه با برگزاری آزمون نسبت به جذب آنان اقدام میشود
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران کیفیت بخشی به مسئله آموزش را مسئله مهم بیان کرد و گفت: باید تلاش شود تا میانگین نمرات دروس مختلف در استان ارتقا بخشیده شود.
وی با اظهار اینکه فضای مجازی بر کیفیت آموزش تاثیر منفی گذاشته است گفت: در حال حاضر به سمت رشد کیفیت آموزشی با ارتقای میانگین نمرات در حرکت هستیم و مازندران جزو ۱۰ استان برتر کشور در زمینه کیفیت آموزشی است و در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار داریم.
کمالی با اظهار اینکه مازندران در زمینه پذیرش در دانشگاهها رتبه دوم را در کشور دارد تصریح کرد: این نشانه تمایل مازندرانیها به ادامه تحصیل است و این مسئله نوعی فرصت تهدید محسوب میشود از این رو برای کاهش تهدید به دنبال گسترش رشتههای فنی و حرفهای در استان هستیم.
وی با عنوان اینکه ۴۵ درصد از دانش آموزان مازندران رشتههای فنی و حرفهای تحصیل میکنند، ادامه داد: این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به ۵۶ درصد افزایش یابد دانش آموزان فنی و حرفهای افزایش یابد یزان بیکاری کاهش مییابد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد طی دو سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان رای تجهیز هنرستانهای استان از سوی دولت تخصیص داده شده است.