• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
4

واحدهای تولیدی برای جذب نیروی کار به اتباع افغان روی آورده‌اند!

  • کد خبر : 12204
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
واحدهای تولیدی برای جذب نیروی کار به اتباع افغان روی آورده‌اند!
دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین گفت: در صورتی که بیش از ۳۰ درصد نیروی کار به سمت خدمات برود اقتصاد رشد نمی‌کند؛ اما در حال حاضر شاهد این هستیم که کارگران به خاطر وضعیت دستمزدها تولید را رها کرده و به خدمات روی آورده‌اند.

به گزارش اخبارکار به نقل از ایلنا ، عیدعلی کریمی، با اشاره به وضعیت نامناسب دستمزد کارگران گفت: در نتیجه نامناسب بودن دستمزد، نیروهای فعال از کار در واحدهای تولیدی اجتناب می‌کنند و در نتیجه به اتباع بیگانه رجوع شده که تبعات اجتماعی و سیاسی خواهد داشت.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین با بیان اینکه روند مهاجرت از تولید به خدمات؛ یکی از علت‌های تورم است، تاکید کرد: باید نیروی مولد به سمت تولید برود اما شاهد این هستیم که دولت هر روز به جامعه کارگری استرس وارد می‌کند.

به گفته این فعال کارگری؛ نیروی کار به خاطر حقوق‌های هفت و هشت میلیونی که کفاف زندگی را نمی‌دهد، مجبور می‌شود برای کارگری به کشورهای همسایه برود و در نتیجه در داخل، واحدهای تولیدی با بحران روبه‌رو خواهند شد.

کریمی با اشاره به اینکه مزد منطقه‌ای از پایه مردود است، تصریح کرد: با مزد منطقه‌ای هرج و مرج در جامعه ایجاد می‌شود و باعث می‌شود مهاجرت‌های نامتوازن بین مناطق مختلف استان‌ها و کشور اتفاق بیفتد و وضعیت بدتر شود.

وی ادامه داد: مزد منطقه‌ای پاک کردن صورت مساله است و به دلایل مختلف در عمل محقق نمی‌شود، این کار منجر به تنش می‌شود و جامعه کارگری زیر بار مزد منطقه‌ای نخواهد رفت.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین اظهار کرد: دولت و وزیر کار قول داده بودند که متناسب با تورم حقوق را افزایش دهند، اما درحال حاضر با مطرح شدن موضوعاتی مانند مزد منطقه‌ای این موضوع به حاشیه می‌رود.

وی تاکید کرد: ما افزایش حقوق نمی‌خواهیم اما درخواست داریم تورم کنترل شود؛ با تورم موجود، حقوق کارگر به اندازه پول سه عدد ساندویچ هم نمی‌شود؛ آیا وزرای کار و اقتصاد متوجه وضعیت موجود هستند که طرح‌هایی مانند مزد منطقه‌ای را بیان می‌کنند.

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=12204

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.