مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تعاونیها را مصداق بارز تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» دانست که یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی به شمار میروند.
وی از اهتمام ویژه دولت سیزدهم به توسعه تعاونیها یاد کرد و با اشاره به تدوین سند توسعه تعاون، خاطرنشان کرد: این سند تکالیفی را جهت تقویت و توسعه تعاونیها بر عهده دستگاههای مختلف قرار داده است، با هدف اینکه بخش تعاون سهم ۲۵ درصدی خود را در اقتصاد کشور بازیابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سند توسعه تعاون در استان کرمانشاه نیز با جدیت دنبال میشود، افزود: شورای توسعه تعاون نیز به ریاست استاندار در کرمانشاه تشکیل شده و امسال نیز برنامههای خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.
احمدی سپس اشارهای به وضعیت تعاونیهای کرمانشاه داشت و از فعالیت ۳۲۰۰ تعاونی در استان یاد کرد که بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان عضو این تعاونیها هستند.
وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۶۰ تعاونی جدید با اشتغالزایی حدود دو هزار نفر ایجاد شد، عنوان کرد: برای امسال نیز برنامه داریم تعاونیهای استان را توسعه دهیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای امسال نیز ایجاد ۶۰ تعاونی جدید در استان با پیشبینی اشتغال ۱۶۰۰ نفر در دستور کار است، یادآور شد: تاکید جدی امسال بر تشکیل تعاونیهای دانشبنیان در سطح استان است.
احمدی یکی دیگر از برنامههای امسال را تشکیل شرکتهای تعاونی توسعه و عمران در شهرستانهای استان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این تعاونی در شش شهرستان سنقر، صحنه، کنگاور، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب تشکیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال نیز برنامه داریم این شرکتهای تعاونی را در سایر شهرستانهای استان نیز تشکیل دهیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از مزایای تشکیل تعاونیهای توسعه و عمران شهرستانها یاد کرد که باید حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان عضو آن باشند و افزود: این تعاونیها میتوانند با جمعآوری سرمایههای خرد مردم در همه زمینههای اقتصادی، کشاورزی، خدمات، صنعت، عمرانی و… فعالیت داشته باشند و دستگاههای دولتی نیز مکلفند این شرکتهای تعاونی را در مناقصات و مزایدهها در اولویت قرار دهند.
احمدی معتقد است، این تعاونیها مصادیق واقعی افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدیگری دولت هستند و باید نقش آنها در شهرستانها پررنگ شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم امسال استان تشکیل تعاونیها با اتکا به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، افزود: یکی از راهکارهای کاهش بیکاری بین دانشآموختگان دانشگاهها، تشکیل شرکتهای تعاونی است.
به گفته این مسئول، از آنجایی که عمده فارغ التحصیلان با مشکل تامین مالی و همچنین تضامین برای اخذ تسهیلات بانکی مواجهند، تشکیل تعاونی از یک سو به تجمیع سرمایههای خرد آنها کمک میکند و از سوی دیگر امکان استفاده از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون را نیز خواهند داشت.
وی تاکید کرد: به علاوه هر ساله خط اعتباری تسهیلاتی در کل کشور برای تعاونیها از سوی بانک توسعه تعاون در نظر گرفته میشود که میتواند به حل مشکل تامین مالی تعاونیها کمک کند.
احمدی از دستگاههایی که صادر کننده مجوز سرمایهگذاری هستند نیز خواست از یکسو متقاضیان سرمایهگذاری را به تشکیل شرکتهای تعاونی سوق دهند و از سوی دیگر فرآیند صدور مجوزهای مختلف برای تعاونیها خصوصا تعاونیهایی که با رویکرد فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند را تسهیل کنند .
مدیرکل تعاون استان کرمانشاه خبرداد:
هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال در استان خبر داد و گفت : اولویت اصلی امسال تشکیل تعاونیهای دانش بنیان است.
لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=15340
- ارسال توسط : سردبیر
- منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
- بدون دیدگاه