به گزارش اخبارکار به نقل از غلامحسین حسینینیا در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر مهارتآموزی به عنوان یک زیرساخت موثر و بهترین ابزار مقابله با بیکاری می تواند در افزایش بهره وری، رونق تولید و اشتغالزایی و درآمدزایی اثرگذار باشد و ضمن توانمندسازی افراد به حل و رفع بسیاری از معضلات و آسیبهای اجتماعی کمک کند.
وی انتقال آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای به مناطق حاشیه نشین و روستایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: از طریق مهارت آموزی می توان محرومیت ها را از بین برد و عدالت آموزشی در مناطق کم برخوردار و محروم ایجاد کرد.
به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال حاضر ارایه آموزش مهارتی در تمام دنیا موجب توانمندسازی افراد و تربیت نیروهای کار ماهر و متخصص می شود و بنگاهها ضریب بهره وری خود را با به کارگیری نیروی کار افزایش می دهند.
حسینی نیا بر لزوم سرمایه گذاری در آموزش های فنی و حرفه ای و ارتقای سطح مهارت کارگران و نیروهای کار تاکید کرد و گفت: نیروی انسانی ماهر در تقویت بازار کار و رشد و توسعه اقتصادی موثر است و جوانان جویای کار با کسب مهارت مسیر آینده شغلی خود را بهتر و سریع تر پیدا خواهند کرد.