شاهین فکور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاه جامع علمیکاربردی همسو با فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر ضرورت آمایش دقیق رشتهها و پذیرش دانشجو متناسب با نیازهای کشور و سیاستهای کلان توسعه اشتغال کشور، به دنبال تسهیل دستیابی جوانان به اشتغال اثربخش و تبدیل نهضت اشتغال به پروژه ملی است.
وی افزود: ایجاد تحول در آموزش عالی نیازمند تغییر نگرش در برنامه ریزی ها است و این تحولات باید به گونهای باشد که اشتغال پایدار دانشجویان و دانش آموختگان تضمین شود.
فکور بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان پیشران این تغییر نگرش مطابق با سند چشمانداز توسعه و براساس تحلیل تخصصی وضعیت فعلی آموزش عالی، طرح آمایش آموزش عالی علمی کاربردی را تدوین و الگوی توسعه متوازن و هدفمند اجرای دوره های علمی کاربردی را اجرا کرده است.
وی ادامه داد: این دانشگاه با مشارکت بخش خصوصی و با برخورداری از ویژگی منحصر به فرد ارتباط مستقیم و بی واسطه با بازار کار، بر پذیرش دانشجو مطابق اولویتهای کشور و نیاز محور کردن رشتههای تحصیلی متمرکز شده و با بهره گیری از تجارب پیشگامی در آموزشهای شغلی، با برنامهریزی شغلی برای ارتقای توانمندی نیروی انسانی از طریق به کارگیری مستقیم یا غیرمسقیم و هدایت برای خوداشتغالی و اشتغالآفرینی نسبت به مشارکت در تسهیل اشتغال اقدام میکند.
رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی واحد استان کردستان عنوان کرد: در پذیرش مهرماه سال جاری دانشگاه جامع علمیکاربردی با رویکرد جدید تعهد اشتغال دانشجویان توسط واحدهای متقاضی اجرای دوره در حین یا پس از فراغت از تحصیل و باتوجه به سیاستهای اشتغال استان، به منظور پاسخگویی به نیاز نیروی انسانی متخصص در بخشهای مختلف استان، اقدام به ایجاد ۱۳ نفر ظرفیت تعهد اشتغال مجموعا در یک کدرشته محل در مقطع کاردانی ناپیوسته و ۴ کدرشتهمحل در مقطع کارشناسی ناپیوسته در یک مرکز آموزش علمیکاربردی استان کرده است.
دکتر فکور خاطرنشان کرد: ثبتنام از تمامی داوطلبان ورود به دورههای مهندسی فناوری و کارشناسی حرفهای ناپیوسته دانشگاه جامع علمیکاربردی برای پذیرش مهرماه ۱۴۰۲ از ۵ شهریورماه آغاز و تا ۱۱ شهریورماه ادامه ادامه دارد.
وی یادآور شد: ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفهای ناپیوسته این دانشگاه نیز از ۷ شهریورماه آغاز شده و تا ۱۳ شهریورماه ادامه می یابد.