• امروز : دوشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
5

رشته مراقب از سالمندان در دانشگاه علمی کاربردی موسسه کهریزک ایجاد شد

  • کد خبر : 5698
  • ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
رشته مراقب از سالمندان در دانشگاه علمی کاربردی موسسه کهریزک ایجاد شد

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک با بیان اینکه ۳۴۵ دانشجو در مرکز کاردانی مو سسه خیریه کهریزک در حال تحصیل‌ هستند، اعلام کرد: به تازگی رشته مددکاری و مراقبت از سالمندان هم در این مرکز راه‌اندازی شده و تدریس می‌شود. به گزارش اخبارکار ،حسن احمدی روز چهارشنبه در مورد دانشگاه علمی کاربردی موسسه خیریه کهریزک و […]

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک با بیان اینکه ۳۴۵ دانشجو در مرکز کاردانی مو سسه خیریه کهریزک در حال تحصیل‌ هستند، اعلام کرد: به تازگی رشته مددکاری و مراقبت از سالمندان هم در این مرکز راه‌اندازی شده و تدریس می‌شود.

به گزارش اخبارکار ،حسن احمدی روز چهارشنبه در مورد دانشگاه علمی کاربردی موسسه خیریه کهریزک و برنامه‌ها پیش روی این مرکز آموزشی به خبرنگار ایرنا توضیح داد: در این دانشگاه تاکنون ۵۴۸ نفر دانشجو داشته‌ایم که از این میان ۲۱۸ نفر فارغ‌التحصیل شده‌اند و در حدود ۳۴۵ نفر دانشجو در حال تحصیل‌اند.

وی افزود: در این دانشگاه حدود ۶ رشته کاردانی و سه رسته کارشناسی در سال ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ داریم.

احمدی با اشاره به امتیازاتی که در این مرکز علمی کاربردی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تخصیص مدرک معتبر از وزارت علوم و آموزش براساس آخرین استانداردهای بین المللی واستخدام بورسیه دانشجویی از دانشگاه در میان دانشجویان ممتاز و استخدام در آسایشگاه مووسسه خیریه کهریزک بخشی از این امتیازات است.

به گفته این مسئول، در این مرکز کارگاه ها و آمایشگاه های مجهز و مدرنی فعال است و کارهای عملیاتی همه دانشجویان در آسایشگاه انجام می شود و کارهایی که باید به صورت عملی یاد بگیرند از نظر مراقبت و مددکار اجتماعی و سایر علوم در آزمایشگاه انجام می شود و تسیهلات لازم برای سقف وام دارند.

احمدی ادامه داد: همچنین پرداخت شهریه به صورت اقساط انجام می‌شود و هر سال ۱۰ دانشجوی ممتاز بورس می شوند.

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک خاطرنشان کرد: علاوه بر مقاطع دانشگاهی که کارشناسی است از سال ۹۷ تا کنون ۱۳ دوره کوتاه مدت و پودمانی برگزار کرده‌ایم که ۹۱۰ نفر به مدت سه هزار و ۴ ساعت آموزش دیده اند.

وی گفت: در بخش‌هایی که مربوط به زمینه کاری آسایشگاههای کهریزک است بین ۵۰ تا ۷۰ نفر استاد حضور دارند که به طور متوسط ۵۰ نفر در هر ترم تدریس می‌کنند.

احمدی افزود: از طرفی یک بخش آموزش ضمن خدمت نیز داریم که بیشتر ویژه پرسنل برای ارتقای سطح دانش و آموزشی است و در جهت ارتقای کیفیت آموزشی، این سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

وی بیان کرد: از سال ۱۳۹۷ تا کنون تعداد ۶ هزار و ۵۰۰ ساعت در واحد پرستاری آسایشگاه آموزش خدمت دیده اند و حدودا ۴ هزار و ۴۵۴ نفر ساعت به صورت مجازی در کلیه واحدها آموزش عمومی دیده اند.

همکاری با وزارت بهداشت برای تکمیل پرسنل

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم پرسنل را تکمیل کنیم با وزارت بهداشت و آموزش پزشکی نیز در حال ارتباط هستیم و مجوز مرکز ملی آموزش مهارت حرفه‌ای را اخذ کرده‌ایم.

وی افزود: این قسمت برای بخش سلامت و درمان است و دوره های کوتاه مدت مهارتی را ایجاد می‌کنیم تا کمک بهیار باشند و کمبودی که در بخش سلامت و بهیاری سالمندان داریم را تکمیل کنیم.

احمدی گفت: همچنین در این راستا دوره هایی را به وزارت بهداشت و آموزش پزشکی پیشنهاد داده ایم که شامل دوره های بهیاری سالمندی و مراقبت بالینی از بیماران و سالمندان و کمک های اولیه است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در حال تدوین برنامه ها به وزارت بهداشت هستیم تا بتوانیم از مهرماه دوره کوتاه مدت برای تکمیل بخش سلامت و درمانی آسایشگاهها استفاده کنیم.

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک خاطرنشان کرد: بخش دیگر نیز پژوهش و فناوری در دانشگاه علمی و کاربردی کهریزک شامل ۲ بخش است که بخشی در قالب مرکز علمی و کاربردی شامل استارتاپ هایی است که برگزار کرده ایم.

وی گفت: این استارتاپ مجازی حوزه توان بخشی و پوشاک سلامت محور است به خصوص در این بخش برای سالمندان و معلولین و آلزایمر و کودکان اوتیسم لباس هایی طراحی شده که می تواند بسیاری از مشکلات این عزیزان از نظر لباس را رفع کند.

احمدی بیان کرد: از میان ۳۰ طرح، سه طرح پذیرش شد و ما نمایشگاهی را در برج میلاد همراه با گروه مد و لباس کشور برگزار کردیم که مورد توجه علاقمندان قرار گرفت.

این مسئول خاطرنشان کرد: از طرفی استارتاپی در مورد سلامت و توان بخشی برگزار شد که از میان ۴۰ ایده ۲ ایده با نظر داوران انتخاب شد و جوایزی تعلق گرفت.

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک ادامه داد: اخیرا نیز برای مرکز نوآوری مجوز گرفتیم و تاکنون ۲ هسته فناور که در مورد نور صدا و حرکت ویژه توان بخشی عصبی عضلانی کودکان کم توان ذهنی است، تشکیل دادیم.

وی اظهار داشت: هسته دیگر در مورد پازل های آموزشی کودکان اوتیسم است و هسته سوم نیز با نام یادیار ویژه سالمندان مبتلا به الزایمر است که برگزار می شود و با این فناوری می توانیم نسبت به رفع معضلات قدم برداریم.

احمدی گفت: بخش دیگر نیز پژوهش در مورد سلامت است که در این باره با دانشگاههای مختلف از جمله دانشگاه تهران و شهید بهشتی و …ارتباط داریم و در این باره تعدادی دانشجو برای پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری معرفی می کنند و آن چه مربوط به آسایشگاه است زیر نظر مرکز علمی و کاربردی کهریزک انجام می‌شود.

وی افزود: از طرفی تفاهم نامه هایی با مراکز مختلف از جمله مرکز علمی کاربردی هوشمند ساز داریم و دیگری با دانشگاه کارآفرینی دانشگاه تهران است.

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک عنوان کرد: تفاهم نامه ای نیز با سازمان نظام روانشناسی و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم علوم پزشکی تهران داریم و دو تفاهم نامه در حال انعقاد قرارداد با دانشگاه ایرانیان و دانشکده بهداشت دانشکده علوم پزشکی تهران است تا بتوانیم کار تحقیقاتی دانشجویان که پایا نامه شان مصوب شد با همراهی مرکز علمی کاربردی کهریزک این امور تحقیقاتی را در این جا سپری کنند.

وی ادامه داد: ما رشته هایی که اضافه کردیم که اخیرا مدیریت کسب و کار در بخش کاردانی و حسابداری امور مالی و مددکاری اجتماعی خانواده و مددکاری مراقبت از سالمندان و حرفه ای حقوق ثبتی و تجهیزات پزشکی و تجهیزات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی است.

احمدی اظهار داشت: دوره کارشناسی نیز حسابداری امور مالی و مددکاری امور اجتماعی و خانواده و مدیریت سلامت و خانواده و سلامت است و رشته های جدید که در نظر داریم به سامان برسانیم که شامل سه رشته تغذیه سالمندی و روانشناسی سالمندی و مددکاری سالمندی است و آن را تقاضا داده ایم تا تدوین شود و پس از تصویب به مرحله اجرا در بیاید.

این مسئول خاطرنشان کرد: در بخش پژوهش برنامه هایی در ارتباط با بررسی عوارض دارویی برای سالمند و افراد معلول داریم، سالمندان مقاومت در مورد دارو دارند که هنوز روی آن کار نشده است.

مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک تصریح کرد: ۱۰۰ موضوع پژوهشی را برای خودمان الویت بندی کردیم تا جامعه بتواند از آن استفاده کند، در مورد اثر دارو بر سالمندانی که فشار خون و دیابت و درد کلیه دارند تداخل نداشته باشند، در این خصوصوزارت بهداشت مجوزهایی را داده تا پژوهش هایی را انجام دهیم که برای مردم مفید است.

وی در مورد فضای مجموعه یادآور شد: ساختمان جدید ۹۸۰ متر است که کتابخانه و ساختمان مجزایی داریم و ساختمان آسایشگاه ۲ هزار متر در دو طبقه طراحی شده است و سالمندان به راحتی می توانند در ان تردد کنند ضمن اینکه دانشجویان از امکانات چون سالن ورزش و غذاخوری و کتاب خانه و مسجد می توانند استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=5698

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.