• امروز : دوشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
7
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد:

استخدام و ارتقای شغلی افراد بر مبنای شایسته سالاری و عدالت باشد

  • کد خبر : 4657
  • ۰۵ تیر ۱۴۰۲ - ۸:۰۲
استخدام و ارتقای شغلی افراد بر مبنای شایسته سالاری و عدالت باشد
مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وقتی افراد بر اساس توانمندی هایشان استخدام شوند و ارتقاء شغلی هم از طریق استعدادیابی و توانمندی‌های خودشان فراهم شود شایسته سالاری اتفاق افتاده است.

به گزارش اخبارکار  خبرگزاری صدا و سیما،آقای غلامرضا مصباحی مقدم در گفت وگو با برنامه «جهاد روایت» رادیو تبیین گفت: ما یک عدالت شخصی یا فردی داریم و یک عدالت اجتماعی. عدالت فردی این است که شخص واجبات خودش را از احکام الهی انجام بدهد و کاملا ملتزم باشد و آنچه که حرام است را ترک کند، ما به چنین فردی می‌گوییم عادل و می‌توان به او اعتماد کرد.

رئیس کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت افزود: اما عدالت اجتماعی به معنای برقراری شرایط برابر برای همه آحاد مردم در جهت دست یافتن به فرصت‌ها و امکانات عمومی به صورت برابر است.

وی گفت: شهید مطهری تعریف زیبایی از این دارد، وقتی در یک مسابقه همه شرایط برابری دارند و برای کسی مانع ایجاد نمی‌شود و یا برای کسی امتیاز قائل نمی‌شود میگویند عدالت برقرارشده است. زندگی هم نوعی مسابقه است، مسابقه برای کسب موفقیت‌ها و فرصت ها. مثلا در کسب یک شغل وقتی شرایط برای همه یکسان باشد و مانعی ایجاد نشده باشند و یا برای کسی امتیاز قائل نشده باشند عدالت برقرار شده است.

مصباحی مقدم افزود: خداوند متعال در سوره حدید می‌فرمایند «پیامبران را برای آگاهی دادن به مردم فرستادم تا آن‌ها را با کتاب‌های آسمانی آشنا کنند و با مردم به قسط و عدل رفتار کنند»، این آیه نشان می‌دهد یک هدف عمومی و بزرگ جامعه باید برقراری عدالت اجتماعی باشد.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌ها به نحوی در ایجاد عدالت اجتماعی در جامعه دخیل هستند گفت: آموزش و پرورش باید دانشگاه ها، مراکز تعلیم و تربیت و امکانات رشد و پیشرفت و تربیت نسل نو را در سراسر کشور به صورت برابر برای همه قرار بدهند تا ظرفیت و استعداد‌های همه کودکان و نوجوانان و جوانان ما شکوفا شود.

رئیس کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شکوفایی این استعداد‌ها زمینه را برای دست یافتن آن‌ها به موقعیت‌های بهتر فراهم می‌کند. این موقعیت‌های بهتر در اثر رقابت به دست می‌آیند، بنابراین همین که شرایط برای همه به صورت عادلانه فراهم باشد عدالت اجتماعی در جامعه شکل گرفته است.

مصباحی مقدم ادامه داد: عدالت در جامعه یک مقدماتی دارد که مهمترین مقدماتش این است که فرزندان یک کشور در شهر، روستا یا کلانشهر‌ها و حتی در مناطق بسیار دور دست در شرایط یکسان و مشابه از منابع و امکانات برخوردار باشند و آموزش و تربیت فرزندان ما به دورافتاده‌ترین روستا‌ها نیز راه پیدا کند.

وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما، آموزش و پرورش، دانشگاه و وزارت علوم در این برقراری عدالت نقش موثری دارند ادامه داد: آموزش دینی علما و دانشمندان هم در تربیت انسان‌ها موثر است. یکی از آن نکاتی که برای ما بسیار مهم است، احیای هویت ملی و دینی مردم است.

رئیس کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: وقتی افراد بر اساس توانمندی هایشان استخدام شوند و ارتقاء شغلی هم از طریق استعدادیابی و توانمندی‌های خودشان فراهم شود شایسته سالاری اتفاق افتاده است، شایسته سالاری بر مبنای عدالت.

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=4657

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.