• امروز : شنبه - ۲۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 12 July - 2025
1

بزرگ‌ترین علامت هشدار در متقاضیان کار

  • کد خبر : 22599
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۸:۳۳
بزرگ‌ترین علامت هشدار در متقاضیان کار
«نیکی هنکاک» کارشناس امور استخدام است. او به‌عنوان یکی از مدیران ارشد شرکت کاریابی جهانی AMS، به ۴۰۰ مشتری در ۸۰ کشور مختلف، کمک می‌کند هر سال حدود ۳۰۰‌هزار نفر را استخدام کنند.

به گزارش اخبارکار ، او اخیرا متوجه یک علامت هشدار نگران‌‌‌کننده در فرآیند استخدام شده است: «وقتی متقاضیان، کل درخواست استخدام خود را با هوش مصنوعی می‌‌‌نویسند.»

البته او تاکید می‌کند که در دنیای امروز، خیلی مهم است که متقاضیان جوان کار، دانش حداقلی و پایه‌‌‌ای از هوش مصنوعی داشته باشند، و برای نقش‌‌‌های فنی و تخصصی، این دانش باید پیشرفته‌‌‌تر باشد. 

هنکاک می‌‌‌گوید: «این روزها شرکت‌هایی که می‌‌‌خواهند فارغ‌‌‌التحصیلان دانشگاهی را استخدام کنند، انتظار دارند کارجویان بتوانند از هوش مصنوعی استفاده کنند، چون در نقش‌‌‌های شغلی آینده‌‌‌شان حتما با آن سروکار خواهند داشت.»

با این حال، هنکاک می‌‌‌گوید وقتی متقاضیان برای تهیه مدارک درخواست کار خود بیش از حد به هوش مصنوعی متکی می‌‌‌شوند، باعث می‌شود شخصیت، دیدگاه‌‌‌ها و تجربیات منحصربه‌‌‌فرد آنها از بین برود؛ مواردی که می‌توانستند به آنها کمک کنند از دیگران متمایز شوند و در نهایت شغل مورد نظر را به‌‌‌دست آورند.

او می‌‌‌گوید استفاده بیش‌‌‌ از حد از هوش مصنوعی در فرآیند استخدام، زمانی مشکل‌‌‌ساز می‌شود که دیگر «احساس نمی‌‌‌کنید این مدارک شخصی‌‌‌سازی شده‌‌‌اند.» تنظیم خروجی‌‌‌ها با لحن و بیان شخصی خودتان بسیار مهم است، چون بسیاری از ابزارهای هوش مصنوعی با متون از پیش نوشته‌‌‌شده آموزش دیده‌‌‌اند و معمولا عباراتی بسیار تکراری و کلیشه‌‌‌ای تولید می‌کنند.

به گفته‌‌‌ هنکاک، این موضوع طی ۶ تا ۱۲ ماه گذشته به یک مساله جدی‌‌‌تر تبدیل شده است؛ دوره‌‌‌ای که استفاده از هوش مصنوعی برای ارسال تعداد زیادی درخواست کار، از همیشه ساده‌‌‌تر شده است.

 او تخمین می‌‌‌زند که این روزها، فقط بین ۱ تا ۵‌درصد از درخواست‌‌‌های کاری که شرکت‌ها دریافت می‌کنند، به استخدام منجر می‌شود.

 رزومه را با مهارت‌‌‌های نرم متناسب‌‌‌سازی کنید

به گفته جرمی شیفلینگ، کارشناس حوزه شغلی و تکنولوژی، یکی از بهترین روش‌ها برای استفاده صحیح از هوش مصنوعی در نوشتن رزومه، این است که ابتدا پیش‌‌‌نویس اولیه‌‌‌ای را خودتان تهیه کنید. سپس می‌توانید از یک ابزار هوش مصنوعی مولد کمک بگیرید تا مطمئن شوید کلمات کلیدی را در رزومه آورده‌‌‌اید، دستاوردهایتان را به‌‌‌صورت عدد و رقم مشخص کرده‌‌‌اید و نتایج کارهای قبلی‌‌‌تان را به‌‌‌خوبی نشان داده‌‌‌اید.

همچنین هنکاک توصیه می‌کند که متقاضیان کار، درخواست‌‌‌هایشان را با دست خودشان شخصی‌‌‌سازی کنند تا مهارت‌‌‌های نرم مانند برقراری ارتباط، کار تیمی یا حل مساله را برجسته کنند، چون به گفته او، کارفرمایان بسیار مشتاق استخدام افرادی با این ویژگی‌‌‌ها هستند. او اضافه می‌کند که در رزومه یا نامه‌‌‌ ضمیمه، از اینکه چگونه با تغییر اولویت‌‌‌ها کنار آمده‌‌‌اید، با چالش‌‌‌های کاری مقابله کرده‌‌‌اید، یا در نقش قبلی یا دوره‌‌‌ کارآموزی‌‌‌تان به اهداف قابل‌‌‌سنجش رسیده‌‌‌اید، نمونه‌‌‌های واقعی بیاورید.

آماده باشید که این نمونه‌‌‌های واقعی را در مصاحبه‌‌‌ شغلی هم مورد تاکید قرار دهید. 

به گفته هنکاک، مکالمه شما با مدیر استخدام، باید از مهارت‌‌‌ها، تجربیات و آموزش‌‌‌های دریافتی که در رزومه لیست کرده‌‌‌اید، فراتر رود.

او توصیه می‌کند برای یکسری سوالات خوب در مصاحبه، خودتان را آماده کنید؛ مثل: 

  پرافتخارترین لحظه‌‌‌ای که در کارتان داشتید، چه بوده است؟

  بزرگ‌ترین چالشی‌‌‌ که با آن مواجه بوده‌‌‌اید چه بوده و از آن چه چیزی یاد گرفتید؟

هنکاک می‌‌‌گوید که او این سوال‌‌‌ها را از متقاضیان کار می‌‌‌پرسد تا بفهمد آنها به‌‌‌عنوان یک کارمند، یک همکار، و به‌‌‌عنوان یک انسان چه ویژگی‌‌‌هایی دارند.

منبع: CNBC

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=22599

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.