• امروز : شنبه - ۲۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 12 July - 2025
4

رشد بیکاری دارندگان مدرک دکترا در کره جنوبی

  • کد خبر : 19962
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
رشد بیکاری دارندگان مدرک دکترا در کره جنوبی
داده‌های منتشر شده روز یکشنبه نشان می‌دهند که از هر ده نفر دارای مدرک دکترا که سال گذشته فارغ‌التحصیل شده‌اند، سه نفر بیکار بوده‌اند و این نسبت برای افراد زیر 30 سال به نزدیک 50 درصد می‌رسد.

اخبارکار-به گزارش بخش بین‌الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل The Korea Times، نرخ بیکاری دارندگان مدرک دکترا از زمان شروع جمع‌آوری داده‌ها توسط اداره آمار کره در سال ۲۰۱۴، به بالاترین حد خود رسیده است و این نشان‌دهنده کمبود مشاغل با کیفیت و گسترش تأثیر رکود بازار کار بر متخصصان تحصیل‌کرده است.

طبق این داده‌ها، ۷۰٫۴ درصد از ۱۰۴۴۲ نفری که سال گذشته مدرک دکترا گرفتند، اعلام کردند که شغل پیدا کرده‌اند. ۲۶٫۶ درصد نتوانسته‌اند شغل پیدا کنند و ۳ درصد نیز به عنوان افراد غیرفعال از نظر اقتصادی طبقه‌بندی شده‌اند.

نرخ بیکاری (با ترکیب نسبت افرادی که نتوانسته‌اند شغل پیدا کنند و افراد غیرفعال از نظر اقتصادی) از سال ۲۰۱۴ (۲۴٫۵ درصد) تا ۲۰۱۸ (۲۵٫۹ درصد) در محدوده میانگین ۲۰ درصد باقی مانده است، اما در سال ۲۰۱۹ به ۲۹٫۳ درصد جهش کرد و در سال ۲۰۲۴ به بالاترین حد خود یعنی ۲۹٫۶ درصد رسید.

بر اساس گروه سنی، از بین ۵۳۷ پاسخ‌دهنده زیر ۳۰ سال که مدرک دکترا گرفته‌اند، ۴۷٫۷ درصد بیکار بوده‌اند که بالاترین نرخ از زمان شروع این بررسی است.

نرخ بیکاری همچنین بر اساس زمینه تحصیلی متفاوت است، به طوری که فارغ‌التحصیلان هنر و علوم انسانی بالاترین نرخ بیکاری (۴۰٫۱ درصد) را تجربه کرده‌اند. پس از آن، علوم طبیعی، ریاضیات و آمار با ۳۷٫۷ درصد و علوم اجتماعی، روزنامه‌نگاری و مطالعات اطلاعاتی با ۳۳٫۱ درصد قرار دارند.

در مقابل، زمینه‌هایی مانند بهداشت و رفاه، آموزش، تجارت، مدیریت و حقوق نرخ بیکاری نسبتاً پایین‌تری را نشان می‌دهند.

این روند نشان‌دهنده کمبود مشاغل با کیفیت بالا و پردرآمد حتی برای افراد تحصیل‌کرده است. بازار کار کره به دلیل افزایش عدم قطعیت اقتصادی تضعیف شده است و شرکت‌ها در اولویت‌دهی به استخدام کارگران باتجربه نسبت به جویندگان کار جدید اقدام می‌کنند.

نگرانی‌هایی در حال افزایش است که این رکود می‌تواند سرعت بگیرد. در سال ۲۰۲۳، گزارشی از بانک کره بیان کرد: توانایی هوش مصنوعی در انجام وظایف تحلیلی شناختی غیرتکراری، خطر اتوماسیون را برای مشاغل ماهر و پردرآمد افزایش می‌دهد.

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=19962

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.