به گزارش پایگاه خبری اخبارکار به نقل از ایسنا، حسین عبادی با بیان اینکه فراخوان سوم جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی بهمن ماه سال گذشته آغاز شد، گفت: در این فراخوان ۳۷ هزار و ۹۴۲ نفر شرکت کردند که بر اساس جداول امتیازدهی ابلاغی سازمان اداری استخدامی و کمیته مشترک سه جانبه بنیاد ملی نخبگان، سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، فعالیتهای افراد در عرصههای آموزشی، پژوهشی، فناورانه، فرهنگی-اجتماعی و سایر فعالیتها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه هر متقاضی سه اولویت محل-شغل را انتخاب میکند، افزود: از تعداد ثبتنامشده، ۱۴ هزار و ۱۹ نفر متاسفانه ثبت درخواست نکرده و ثبتنام خود را در سامانه تکمیل نکردند که با توجه به آییننامههای موجود به آنان اطلاعرسانی شده است و این افراد میتوانند در فراخوانهای بعدی شرکت کنند.
عبادی با اشاره به اینکه حد نصاب امتیاز در دوره کارشناسی ۳۵، در کارشناسی ارشد ۴۵ و در دکترا ۵۰ است،ادامه داد: تعداد ۱۴ هزار و ۷۵۰ نفر نیز موفق به کسب حد نصاب در جدول امتیازدهی نشدند.
سرپرست دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: در فراخوان سوم تعداد ۹ هزار و ۱۷۱ نفر توانستند حد نصاب لازم را کسب کنند که این افراد به مرحله بعدی یعنی بررسی پرونده وارد شدند. در این مرحله اگر پرونده فردی نقض داشته باشد، میتواند آن را رفع و ادامه فرایند را طی کند. حضور در کارگروه شناسایی متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه و بررسی کیفی پرونده افراد و در نهایت امتیازدهی در این کارگروه، گام بعدی فرایند جذب است. پس از آن افراد به کانون ارزیابی معرفی خواهند شد. در این کانون نیز امتیازاتی به آنان تعلق میگیرد.
وی تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان در پایان این گامها، مجموع امتیازات فرد را در قالب نامه به سازمان اداری اعلام میکند تا فرایندهای بعدی گزینش، توانمندسازی و معرفی به دستگاه طی شود. به عبارت بهتر، بعد از کانون ارزیابی فرایند استخدام افراد از بنیاد ملی نخبگان خارج میشود.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، عبادی یادآور شد: تلاش بر این است فرایند جذب تا زمان معرفی افراد به سازمانهای اداری استخدامی، نهایتاً دو ماه طول بکشد.
سرپرست دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: سازمان اداری استخدامی بر اساس اولویتهایی که پیشتر افراد انتخاب کرده بودند، آنان را به دستگاه مورد نظر معرفی میکند. نکته مهم اینکه بنیاد ملی نخبگان در معرفی افراد واجدالشرایط به سازمان اداری استخدامی، سیاست سه برابر ظرفیت را در دستورکار خود قرار داده است؛ بنابراین صرف معرفی فرد از سوی بنیاد ملی نخبگان به سازمان اداری استخدامی، به معنای اتمام فرایند استخدام نیست. از سوی دیگر دستگاه میزبان از بین افراد معرفیشده، گزینشهای لازم را انجام میدهد.
عبادی با تأکید بر اینکه شرکت در فراخوان به مفهوم استخدام در دستگاهها نیست، تصریح کرد: فرایند بررسی پروندهها در بنیاد ملی نخبگان در حال انجام است و بهزودی افرادی که امتیازات لازم را کسب کنند، به سازمان اداری استخدامی معرفی میشوند.
سرپرست دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان با تاکید بر اینکه در هر مرحله از فرایند جذب و تکمیل پرونده، اطلاعرسانی به متقاضیان از طریق پیامک صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی تیر ماه اعلام خواهد شد و افرادی که به هر دلیلی در فراخوان سوم نتوانستند ثبت نام خود را تکمیل و نهایی کنند، میتوانند در آن فراخوان نیز شرکت کنند.
سرپرست دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان خبر داد:
آغاز فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی از تیر/رفع ابهامات متقاضیان جذب
سرپرست دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه در هر مرحله از فرایند جذب و تکمیل پرونده، اطلاعرسانی به متقاضیان از طریق پیامک صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی تیر ماه اعلام خواهد شد و افرادی که به هر دلیلی نتوانستند در فراخوان سوم ثبتنام خود را تکمیل و نهایی کنند، میتوانند در آن فراخوان نیز شرکت کنند.
لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=17962
- ارسال توسط : سردبیر
- منبع : ایسنا
- بدون دیدگاه