به گزارش اخبارکار ، وهب مختاران روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشتر افرادی که در دوره های مهارتی این اداره کل مشارکت می کنند دارای مهارت کافی برای انجام کار هستند و براساس بررسی های صورت گرفته ۶۰ درصد دانش آموختگان فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند.
وی ادامه داد: آموزشهای فنی و حرفهای به عنوان پل ارتباطی واحدهای تولیدی و صنعتی با آموزش، علاوه بر حرفهآموزی و آمادهسازی افراد برای احراز شغل، با ارتقای کارایی و توانمندی نیروها به توسعه کسب و کار و اقتصاد کشور نیز کمک میکند.
این مسوول خاطرنشان کرد: فنی و حرفهای در زمان ورود کارآموزان مشاوره و بعد از آموزش نیز اشتغال آنها را پیگیری میکنند.
مختاران، هدف نهایی ارائه آموزش های فنی و حرفهای را ایجاد اشتغال برشمرد و افزود: بیشتر اشتغالی که توسط سایر دستگاههای دولتی ایجاد میشود براساس گواهینامههایی فنی و حرفهای است و ارائه تسهیلات اشتغالزایی نیز بر اساس گواهینامه این اداره کل صورت می گیرد.
این مسوول در ادامه با بیان اینکه فنی و حرفه ای همدان رتبه برتر سامانه رصد اشتغال را در استان کسب کرده است،گفت: فنی و حرفه ای همدان با انجام ۱۱۷.۹ درصد تعهد سامانه رصد اشتغال، رتبه برتر استان را در نیمه نخست سال جاری کسب کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: تعهد این اداره کل در سامانه اشتغال ۵۶ نفر بوده که ۶۶ نفر در ۶ ماهه نخست سال جاری در سامانه رصد ثبت شده است.
وی ادامه داد: با تحقق ۱۱۷.۹ درصدی در داشبورد عملکرد دستگاهی_شهرستانی سامانه رصد اشتغال و رضایتمندی حداکثری و فراتر از مقدار مصوب تعهدات به ثبت رسیده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان افزود: همدان بالاترین درصدهای تحقق در کل استان را در زمینه جذب و ثبت نام در سامانه اشتغال کسب کرده است.
۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.