• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
5

کارآفرینی که به عشق خدمت، به زادگاهش برگشت

  • کد خبر : 10004
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸
کارآفرینی که به عشق خدمت، به زادگاهش برگشت
حاج خدابخش خسروانی، مردی از تبار ایل بزرگ کرایی که ۱۳ تیرماه سال ۳۵ در روستای رستم آباد بخش خشت به دنیا آمد و به عشق خدمت در منطقه شروع به کارآفرینی کرد.

به گزارش اخبارکار به نقل از خبرگزاری فارس از خشت، دوران مدرسه را در بخش خشت سپری می کند و در سال ۵۶ به استخدام امور مالیاتی بوشهر در می آید.

کارشناسی حسابداری از دانشگاه تهران دارد و در استان های بوشهر، فارس و تهران با مسئولیت های مختلف مدیریتی خدمت می کند و در نهایت، سال ۸۶ بازنشسته می شود.

حاج خدابخش عشق و علاقه ویژه ای به نخلداری دارد ، وی می گوید در تمام این سال ها در کنار کار اداری از هر فرصتی برای سرکشی و رسیدگی به باغ نخیلاتش که حاصل دسترنج خود و مرحوم پدرش بوده، غافل نمانده است‌.

علاقه حاج خدابخش به نخلداری و از همه مهمتر عشق به زادگاهش بخش خشت، باعث شد تا او عطای زندگی و‌ سکونت در شهرهای بزرگ را به لقایش ببخشد و به فکر ایجاد یک کسب و کار جدید با هدف اشتغال‌زایی و رونق بازار خرما و رطب در این بخش باشد. 

حاج آقا خسروانی، بعد از ماه‌ها تلاش، موفق شد در سال ۱۴۰۱ یکی از بزرگترین واحدهای بسته بندی و نگهداری خرما و رطب در استان فارس را با حجم سه هزار تن محصول و سرمایه گذاری نزدیک به ۳۵۰ میلیارد ریال راه اندازی کند.

او گفت: برای راه اندازی فاز اول این واحد سردخانه ای،  ۱۳۰ میلیارد ریال تسهیلات گرفته و ۲۲۰ میلیارد دیگر را خودش تامین کرده است‌.

این کارآفرین موفق در فاز اول طرحش، توانسته برای ۲۰ نفر به صورت دائم و ۱۰۰ نفر به صورت فصلی شغل ایجاد کند و در صورت حمایت دولت، این توانایی را دارد در فاز دوم با راه اندازی صنایع تبدیلی برای ۴۰۰ نفر شغل ایجاد کند.

آقای خسروانی می گوید به لحاظ مالی مشکلی ندارم اما در ابتدای تصمیمم برخی ها اینطور نصحیت می کردند که شما که وضع مالی خوبی دارید، سن سالی از شما گذشته، سردخانه زحمت دارد و به چه درد شما می خورد؟ جواب من این بود.

دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم تا دیگران هم بخورند و انسان نباید همیشه به فکر خودش باشد.

او با گلایه مندی از کم توجهی برخی مسئولان و به ویژه کندی حمایت های بانک کشاورزی در راستای کمک به کارآفرینان، این طور بیان می کند: سرمایه گذاران خوبی در داخل و خارج از بخش خشت وجود دارند و با توجه به پتانسیل  بالای این منطقه در حوزه صنایع تبدیلی در صورت حمایت دولت و ایجاد بسترهای لازم، می توان به توسعه صنعت نخلداری کشور، کمک زیادی کرد.

راه اندازی بازارچه خرما و‌ رطب، کشت ارقام تجاری صادراتی، تولید فرآورده های مختلف از خرما از جمله برنامه های دیگر آقای خسروانی است که در صورت حمایت های لازم از این ایشان و دیگر سرمایه گذاران، تاثیر مهمی در ارتقا جایگاه صنعت نخلداری خشت به دنبال خواهد داشت.

بخش خشت کازرون در ۱۸۰ کیلومتری شیراز و هم مرز با استان بوشهر با داشتن نزدیک به دو میلیون نخل و تولید سالانه حدود ۵۰ هزار تن رطب کبکاب خشتی، مهمترین قطب تولید رطب کبکاب در کشور محسوب می شود‌.

گزارش از محمود نوذری

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=10004

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.