به گزارش اخبارکار به نقل از ایرنا، سیدمرتضی بختیاری روز سهشنبه در همایش ملی تجلیل از دانشآموزان نخبه و تیزهوشان تحت حمایت کمیته امداد گفت: با توجه به برنامه ریزیهای کمیته امداد سعی کردیم برای حمایت از دانشآموزان و دانشجویان از فعالیتهای روز و فناورانه عقب نباشیم و آنها را با بهترین تجهیزات حمایت کنیم.
وی افزود: حدود ۷۲۰ هزار دانشآموز و ۶۰ هزار دانشجو و طلبه تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که باید این افراد همانند دیگر دانشجویان و دانشآموزان عادی از امکانات برخوردار باشند.
رئیس کمیته امداد همچنین به پوشش ۱۰ هزار دانشجو و دانش آموز نخبه اشاره کرد و اضافه کرد: برنامهریزی ما این است که در آینده نخبههای بیشتری در مجموعه کمیته امداد تحت پوشش قرار گیرند.
بختیاری تاکید کرد: افتخار میکنیم که اکنون ۸۵ درصد دانشجویان فرهنگی تحت پوشش کمیته امداد بیشتر شده و ۷۰ درصد از دانشآموزان سمپاد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است همچنین در حوزه پذیرش در مدارس نمونه دولتی رشد ۲۰۰ درصدی تحت پوشش کمیته امداد را شاهد هستیم و جهش ۹۲ درصدی قبولی پزشکی را در سال جاری داشتیم.
دانشآموزان مناطق محروم ماندگاری و دلباختگی بیشتری به کشور دارند
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: دانشآموزانی که از مناطق محروم و خانواده کم برخوردار وارد دانشگاه میشوند ماندگاری و دلباختگی بیشتری به کشور دارند.
روح الله دهقانی فیروزآبادی در این همایش افزود: این دانشآموزان ماندگاری و تعلق خاطری بیشتری در کشور و نام مقدس جمهوری اسلامی دارند به این علت باید به آنان گفت که ایران برای آنهاست و باید با تلاش خود کشور را برای آینده بسازند.
وی ادامه داد: تجربه نشان داده است دانشآموزانی که از مناطق محروم وارد دانشگاه می شوند نسبت به کشور خود سپاسگزاری بیشتری دارند.
امیرعلی فضلی مدیرکل تحصیلی کمیته امداد نیز در این مراسم عدالت آموزی را یکی از موضوعات مهم دانست و گفت: در کنکور سال گذشته شاهد سهم ۵ درصدی دانش آموزی کمیته امداد بودیم و امسال نیز ۱۷۰ رتبه سه رقمی سهم دانش اموزان مددجو کمیته امداد در کنکور سراسرس بود.
وی افزود: با برگزاری آزمون سمپاد سال گذشته ۲۷۰ دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد وارد مدارس تیزهوشان شدند.