• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
2

نماینده ولی فقیه در اصفهان: مشاغل استان از آمار بیکاران پیشی گرفت

  • کد خبر : 15674
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷
نماینده ولی فقیه در اصفهان: مشاغل استان از آمار بیکاران پیشی گرفت
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: فرصت‌های شغلی در استان از آمار بیکاران پیشی گرفته؛ بنابراین اهتمام متولیان برای رفع موانع اشتغال جوانان برای بیشترین بهره‌مندی از این ظرفیت ضروریست.

به گزارش پایگاه خبری اخبارکار به نقل از ایرنا، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی نژاد روز سه‌شنبه در دیدار با اعضای تشکل‌های کارگری استان اصفهان افزود: در استان فرصت شغلی بیش از تعداد افراد بیکار است اما آنها نمی‌دانند چگونه این مسیر را طی کنند، از این رو دولتمردان باید موانع و پیچیدگی‌های اداری را از سر راه بیکاران بردارند.
وی با تاکید بر ضرورت توسعه کارگاه‌های کوچک و زودبازده که سرمایه زیادی برای راه‌اندازی لازم ندارد، افزود: تمرکز مسوولان باید بر این نکته باشد که با وجود مشکل کم‌آبی، کدام ظرفیت‌ها برای اشتغالزایی در استان وجود دارد.
امام جمعه اصفهان بر تاکید بر ضرورت تکریم جامعه کارگری و توجه به نیاز آنها خاطرنشان کرد: منافقین در ابتدای انقلاب برای تعطیلی کارخانه‌ها و فرایند تولید در کشور تلاش بسیار کردند اما بدلیل وجود بصیرت و روحیه تلاشگری در کارگران، موفق به این کار نشدند.
آیت‌الله طباطبایی نژاد تصریح کرد: کشور بسیاری از پیشرفت های خود را مدیون آگاهی، فهم و جهاد جامعه کارگری است.

امام جمعه اصفهان افزود: بر اساس آموزه‌های اسلامی، فردی که با دسترنج خود زندگی‌اش را اداره کند در قیامت در صف پیامبران قرار دارد.
وی ادامه داد: هر قدمی که برای کار و اشتغال برداشته شود عظمت و بزرگی کشور و ملت ایران را بدنبال خواهد داشت زیرا با تحقق شکوفایی اقتصادی، نیازی به دیگران نخواهیم داشت.
نماینده ولی فقیه در اصفهان افزود: مسوولان و متولیان با عزم جدی و نیت خدایی، جوانان جویای کار را در مسیر اشتغال هدایت کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این دیدار گفت: سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت استان بیمه شده تامین اجتماعی هستند و این وظیفه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را سنگین‌تر می‌کند.
میثم مداحی اضافه کرد: طرح «زیست بوم ملی اشتغال» نخستین بار در دولت سیزدهم اجرا شد که در قالب آن تاکنون ۱۲۰ هزار خدمت توسط دستگاه های مختلف اقتصادی در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته حدود ۲۰ هزار طرح حمایتی و اقتصاد خُرد در استان بررسی شده است، افزود: افزون بر۱۱ هزار مورد از این طرح‌ها برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان از ایجاد سامانه شغل در کشور برای نخستین بار در دولت سیزدهم نیز خبر داد و افزود: در استان اصفهان ۲۸ هزار فرصت شغلی در این سامانه ثبت شد و ۱۳ هزار کارجو ثبت نام کردند که از این میان هفت هزار نفر موفق به کسب شغل شدند.
مداحی افزود: به تعبیر امام خمینی(ره) روز کارگر؛ روز دفع سلطه ابرقدرت‌هاست و تلاش کارگران کشور نیز همواره در این مسیر بوده است.
به گفته وی، بر اساس آمار مرکز ملی آمار، نرخ بیکاری در ۱۴ سال اخیر و در سال ۱۴۰۲ به حداقل رسیده و این نویدی است که نشان می دهد طرح های اجرا شده کارایی داشته است.
به گزارش ایرنا و به گفته دبیر کارگروه اقتصادی استانداری اصفهان با وجودی که آمار ۲۲۰ هزار بیکار در اصفهان داده‌ می‌شود اما کمبود شدید نیروی کار در استان به یک معضل تبدیل شده، بطوریکه روی بیلبورد شهرک‌های صنعتی اصفهان صدها آگهی استخدام نیروی کار به چشم می‌خورد که برای آنها متقاضی وجود ندارد.
کارشناسان اقتصادی نیز در این زمینه معتقدند در اصفهان بیکار نداریم بلکه بیشتر افراد فاقد مهارت داریم که باید آنها را آموزش داد، سپس استخدام کرد.
نشانه‌های بحران تامین نیروی انسانی بر روند تولیدات مختلف صنایع و شرکت‌ها سایه انداخته؛ بطوریکه بر اساس آمار اکنون بیش از سه هزار فرصت شغلی خالی تنها در بخش صنعت استان وجود دارد که مورد استقبال نیروی کار قرار نمی‌گیرد و این مساله به گفته صاحبنظران، نیازمند آسیب شناسی و برنامه‌ریزی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.
استان اصفهان حدود پنج میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد، حدود ۸۸ درصد از جمعیت این استان، شهرنشین و ۱۲ درصد روستانشین هستند.
این خطه با بیش از ۹ هزار واحد صنعتی و تولیدی یکی از صنعتی‌ترین استان های کشور بشمار می آید. از طرفی اصفهان یکی از قُطب‌های صنعت گردشگری و تولید محصولات کشاورزی و دامی کشور است.

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=15674

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.