به گزارش اخبارکار به نقل از ایرنا از بنیاد ملی نخبگان، یاسین کیخا به فراخوان پیش روی بنیاد ملی نخبگان برای جذب حدود چهار هزار نفر در دستگاههای اجرایی اشاره کرد و افزود: این فراخوان در مقایسه با فراخوان سال گذشته یک تفاوت مهم دارد و آن اینکه در فراخوان جدید کد شغلها مشخص است در حالی که سال گذشته افراد در زمان ثبت درخواست خود و بارگذاری رزومه، مشخص نبود برای چه دستگاهی درخواست میدهند و فقط برای جذب و استخدام اعلام آمادگی میکردند.
وی ادامه داد: همچنین در فراخوان جدید برای هر کدشغل، ناظر به سازمان دفترچه شغل تعریف شده است، چون ممکن است برخی کدشغل ها شرایط خاص داشته باشد یعنی دستگاهها ممکن است علاوه بر شرایط بنیاد، یک سری شرایط ویژه و خاصی را برای پذیرش افراد داشته باشند که در این دفترچه گنجانده میشود.
معاون بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: در فراخوان قبلی بعضاً وقتی فرد به دستگاه معرفی میشد، دستگاه مربوطه اعلام میکرد با وجود اینکه رزومه فرد معرفی شده قابل قبول است اما ما شرایط ویژه ای داریم و امکان پذیرش نداریم و فرد به سازمان امور اداری و استخدامی برای جایابی مجدد عودت داده میشد.
کیخا خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع در فراخوان جدید فرد از همان ابتدا دفترچه اشتغال دستگاه را مشاهده و براساس آن کدشغل را انتخاب خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در فراخوان جدید ۲۰ دستگاه اقدام به جذب نخبگان می کنند، گفت: آموزش و پرورش با یک اختلاف معناداری بیشترین کدشغل و بیشترین سهم را دارد.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پاسخ به این سوال که آیا دانش آموختگان دانشگاههای خاصی صرفاً مشمول تسهیلات جذب در دستگاههای اجرایی هستند؟، گفت: تنها ملاک بنیاد ملی نخبگان برگزیده شدن فرد براساس مصوبه فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناورانه، مهارتی و سایر فعالیتها است.
کیخا تاکید کرد: تمام دانش اموختگان دانشگاههای کشور اعم از دولتی و غیردولتی امکان ثبت درخواست را دارند و در صورت برگزیده شدن از تسهیلات بهره مند می شوند.
به گزارش ایرنا، با تصویب آیین نامه جذب نخبگان در دولت سیزدهم، سازمان اداری و استخدامی کشور پنج هزار ردیف استخدامی برای بهکارگیری و جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی اختصاص داد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری تیرماه از اختصاص پنج هزار ردیف استخدامی برای بهکارگیری و جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی خبر داد و گفت: به کارگیری و جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی موضوع مهمی بود که اجرای آن از ضرورتها برای تحقق حکمرانی و نقش آفرینی نخبگان در ساحت اجرایی و تصمیمگیری کشور است.