به گزارش اخبارکار به نقل از ایرنا ، صادق ستاری فرد روز گذشته در نشست با مسئولان بسیج دانشجویی سراسر کشور پیرامون مسائل اساسی کشور که در دانشگاه کاربردی هنر برگزار شد، اظهار داشت: بزرگترین انحراف در جذب معلم در سال ۱۳۷۹ اتفاق افتاد و امکان جذب نیروی حق التدریس آزاد و دانشسرای تربیت معلم تعطیل شد که این روند تا سال ۱۴۰۱ ادامه داشت.
وی ادامه داد: سال ۱۳۸۷ گفتند نیروهای آموزش و پرورش حقالتدریس هستند و خرید خدمات هم به آنها اضافه کنیم، سال ۱۳۸۸ گفتند حقالتدریسهای آزاد را هم استخدام کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۱ قانون در طول ۱۰ سال در خصوص معلمان تصویب شد، گفت: قانون تعیین تکلیف و استخدام حقالتدریسی ها یکی از قوانینی بود که سپس آموزشیاران نهضت سواد آموزی و پیش دبستانی هم به آن اضافه شد و این بزرگ ترین انحراف بود که استخدام افراد با سنهای بالا را داشتیم.
ستاری فرد تاکید کرد: دولت سیزدهم مفتخر است که در لایحه برنامه هفتم توسعه جذب معلم حقالتدریسی را ممنوع کرد و معلم فقط از طریق دانشگاه تربیت معلم فرهنگیان و شهید رجایی جذب میشود.
وی یادآور شد: کلید تحول در آموزش و پرورش معلم است و امروز اگر ما جایی دچار آسیب هستیم به دلیل جذبهای ناکارآمد دیروز هستیم.
ستاری فرد ادامه داد: فضای مجازی مهار نشده مهمترین اتفاق در دهه اخیر است که نظام تربیتی را دچار بحران کرد، از یک ممنوعیت دانش آموزان به عرصه مجازی به آموزش اجباری در فضای مجازی در صورتی رسیدیم که در کشور حتی یک خط سند درباره صیانت کودکان در فضای مجازی نداریم.
وی افزود: پیشتر در جایی گفتم اگر نمیتوانید بروید سند آفکام (سازمان تنظیمکننده مقررات رسانهای انگلیس) را ترجمه کنید، تاکنون سه سند صیانت از کودکان در فضای مجازی در انگلیس تصویب و اجرا شده است و متناسب با اقتضائات روز، سند بازنگری میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره قانون گزینش معلمان گفت: در قانون گزینش صراحتا آمده است که گزینش همزمان با مصاحبه و پیش از اعلام نتایج باید انجام شود اما سالها گزینش معلمان پس از اعلام نتیجه بود، یعنی معلم بدون گزینش وارد کلاسهای درس میشد.
ستاری فرد تصریح کرد: در دوره اخیر اتفاقات خوبی افتاد و امیدوارانه صحبت میکنیم، در برنامههای درسی، پرورشی و فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان اتفاقات امیدبخشی صورت میگیرد.