• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
4
مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید خبر داد؛

سهم ۱۸ درصدی صندوق کارآفرینی امید در اشتغال کشور

  • کد خبر : 4877
  • ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
سهم ۱۸ درصدی صندوق کارآفرینی امید در اشتغال کشور
معاون مدیرعامل و مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید گفت: به رغم آن که صندوق سهم ۱۶ صدم درصدی در مبادلات بانکی دارد اما در ایجاد اشتغال ۱۸ درصد سهم ایفا کرده است.

به گزارش اخبارکار به نقل از خبرنگار مهر، محمدصادق حسنی شامگاه سه شنبه در رویداد هم اندیشی انتقال فناوری به کسب و کار روستایی در استانداری اردبیل اظهار کرد: نقش صندوق در تقویت شرکت‌های دانش بنیان و توسعه فناوری‌های جدید یک نقش ممتاز و بی بدیلی بوده و در همه عرصه‌ها توانسته حمایت لازم را از کارآفرینان انجام دهد.

وی تصریح کرد: صندوق در ۲ دهه فعالیت خود که در قالب فرصت‌های شغلی، مهر امام رضا، کارآفرینی امید و یا صندوق پیشرفت و عدالت فعالیت می‌کند، فارغ از نام‌ها و عناوین مختلف در دولت‌های گذشته سعی کرده تا رسالت خود را در حمایت از صنایع کوچک و طرح‌های خوداشتغالی انجام دهد.

معاون مدیرعامل و مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید گفت: از سال ۹۶ تاکنون تمرکز این صندوق بر طرح‌های توسعه کسب و کار روستایی و اشتغال در این بخش بوده و در تأمین مالی طرح‌های کارآفرینی روستایی ورود پیدا کرده است.

حسنی افزود: بعد از اجرای موفق طرح «هر روستا یک محصول» طرح جدیدی را با نام «روستای نوفن» آغاز کرده تا با استفاده از ظرفیت روستاها بتوانند در حوزه کسب و کارهای نوین و فناورانه ورود پیدا کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بر اساس ارزیابی یک دهه گذشته نقش و سهم صندوق در ایجاد اشتغال بالاتر از تصور بوده به طوری که ظرفیت اعتباری صندوق شاید به اندازه یک شعبه بانک‌های عامل نباشد.

حسنی اضافه کرد: با وجود اینکه صندوق تنها ۱۶ صدم درصد در مقایسه با بانک‌ها توان فعالیت مالی داشته اما بیش از ۱۸.۹ دهم درصد در ایجاد اشتغال و ارتقای بهره وری فعالیت کرده است.

وی بیان کرد: صندوق در دوره مسئولیت خود سعی دارد تا با تأمین مالی توانمندسازی گروه‌های کسب و کار را به شکل شایسته انجام دهد.

تلاش دولت سیزدهم در رفع چالش تأمین منابع صندوق

حسنی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در دولت سیزدهم نیز با وجود اینکه صندوق در تأمین منابع مالی با چالش‌های جدی روبه رو بوده است اما دولت سعی کرده به رغم همه این محدودیت‌ها در تقویت کسب و کار روستاییان ورودی شایسته انجام دهد.

وی تصریح کرد: در سایه این حمایت‌ها تولیدات روستاییان با بهره گیری از فناوری‌های جدید نه تنها در عرصه رقابت صادراتی موفق عمل کرده بلکه توانسته همپای فناوری‌های روز جهانی در این عرصه ورود پیدا کند.

حسنی گفت: مهمترین حوزه فعالیت در روستاها و تقویت کسب و کار در بخش امنیت غذایی بوده تا با تولید محصولات متنوع کشاورزی فرصتی فراهم آید تا بتوان امنیت غذایی پایداری را ایجاد کرد.

وی افزود: انتظار می‌رود فارغ التحصیلان دانشگاهی ساکن در روستاها با هدف جلوگیری از مهاجرت و تقویت منابع درآمدی خانوارهای روستایی در این حوزه ورود پیدا کرده و در حقیقت حلقه میانی مساعدت صندوق و حوزه کسب و کارها را فراهم کند.

حسنی به طرح‌های موفق اجرا شده در استان‌های مختلف با محوریت کسب و کار روستایی اشاره کرد و ادامه داد: در بسیاری از استان‌ها طرح‌های توسعه گلخانه‌ای با تولید محصولات متنوع نه تنها زمینه خودکفایی کشور را فراهم کرده بلکه بستر صادرات را نیز مهیا کرده است.

وی توجه به ارزش افزوده و تقویت زنجیره تولید را بسیار مهم و اساسی عنوان کرد و گفت: با هدف کمک به توسعه کشت و زرع در اراضی دیم، تولید چهار رقم بذر با میانگین عملکرد بالا مورد توجه قرار گرفته و در این زمینه شرکت‌های پلاسمایی تولید بذوری را انجام دادند که رشد بیش از ۹۹ درصدی را در تولید غلات شاهد بودیم.

معاون مدیرعامل و مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید خاطرنشان کرد: تاکنون در ۱۶ استان کشور روستا نوفن در قالب انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی راه اندازی شده و استان اردبیل هفدهمین استانی است که این مجموعه راه اندازی می‌شود و امیدواریم به سرعت کارگروه فناوری نوین و رفع موانع کسب و کار روستایی در این استان راه اندازی شده و فرصت هم اندیشی بیشتر در این بخش فراهم آید.

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=4877

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.