• امروز : دوشنبه - ۲۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 14 April - 2025
1

بخشنامه ضوابط احتساب مدرک تحصیلی وزارت بهداشت و درمان

  • کد خبر : 20644
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
بخشنامه ضوابط احتساب مدرک تحصیلی وزارت بهداشت و درمان
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ابلاغ آیین‌نامه مهندسی و ارزیابی مشاغل کارکنان غیرهیات علمی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، ضوابط احتساب مدرک تحصیلی بالاتر کارمندان در وزارت بهداشت را مشخص کرد.

به گزارش پایگاه خبری اخبارکار به نقل از شناسنامه قانون، هرچند تاکنون، وزارت بهداشت با تبعیت از رویه حاکم بر دستگاه‌های اجرایی بر اساس بخشنامه‌های سازمان اداری و استخدامی کشور، صرفاً یک مقطع تحصیلی بالاتر را اعمال می‌کرد، اما بر اساس مفاد ماده ۵۱ تا ۵۵ آیین‌نامه مهندسی و ارزیابی مشاغل ابلاغی سال ۱۴۰۴، ضوابطی برای امکان احتساب مدرک تحصیلی بالاتر کارمندان علوم پزشکی تا ۳ مقطع بالاتر در نظر گرفته شده است.

نکات مهم ضوابط احتساب مدرک تحصیلی وزارت بهداشت و درمان

متن کامل مواد ۵۱ تا ۵۵ آیین‌نامه مهندسی و ارزیابی مشاغل کارکنان غیر هیات علمی دانشگاهها و دانشکده‌های علوم پزشکی ۱۴۰۴ به شرح ذیل است. رعایت ضوابط مذکور از ابتدای سال ۱۴۰۴ الزامی است.

آیین‌نامه مهندسی و ارزیابی مشاغل کارکنان

ماده ۵۱- مدرک تحصیلی اخذ شده توسط کارمند در حین خدمت نسبت به مدرک تحصیلی ارائه شده در بدو استخدام کارمندان حداکثر برای دو مقطع تحصیلی بالاتر با رعایت موارد زیر قابل پذیرش می باشد:

۵۱-۱: اعمال مدرک تحصیلی بالاتر برای افراد واجد شرایط صرفا شامل مدارک تحصیلی دانشگاهی مورد تایید وزارت ،علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد.
۵۱-۲: کارمند جهت بهره مندی از مزایای مدرک تحصیلی بالاتر موظف است موافقت کتبی واحد تخصصی و کمیته مهندسی مشاغل را اخذ نماید.
۵۱-۳: در احتساب مدرک تحصیلی ترتیب و رعایت فاصله بین دو مقطع تحصیلی حداقل به میزان طول مدت تحصیل مقطع بالاتر الزامی است.
۵۱-۴: سپری شدن حداقل ۵ سال خدمت به صورت رسمی پیمانی قراردادی شرکتی طرف قرارداد (دانشگاه دانشکده موسسه وزارت، جهت اعمال مدرک تحصیلی بالاتر برای کارمند الزامی می باشد. تجارب بخش خصوصی خارج از دانشگاه دانشکده موسسه وزارت مورد محاسبه قرار نمی‌گیرد.
۵۱-۵: رشته و مقطع تحصیلی بالاتر در شرایط احراز شغل مورد تصدی کارمند پیش بینی شده باشد.

تبصره: برای متصدیان مشاغل کاردانی در صورت وجود شغل متناسب در سطح کارشناسی موارد در کمیته مهندسی مشاغل دانشگاه دانشکده موسسه قابل بررسی می باشد.

ماده ۵۲- در صورتی که مدرک تحصیلی ارائه شده در شرایط احراز شغل مورد تصدی پیش‌بینی شده باشد و درخواست إعمال آن از سوی کارمند تا شش ماه پس از فراغت از تحصیل ارائه گردد، تاریخ اعمال مدرک تحصیلی پس از طرح و تایید در کمیته مهندسی مشاغل از زمان فارغ التحصیلی میباشد و در غیر اینصورت از تاریخ تصویب کمیته مهندسی مشاغل خواهد بود.

ماده ۵۳- در مواردی که حسب وظایف و ماموریت‌های قانونی نیاز به پذیرش مدرک تحصیلی برای بار سوم وجود دارد. دانشگاه/ دانشکده / موسسه میتواند در پایان هر فصل کلیه پیشنهادات را جهت طرح در کارگروه تخصصی مهندسی مشاغل مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع ارسال نماید کارگروه مطابق شاخص‌هایی که به تایید معاون محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت میرسد. پیشنهادات را بررسی و نتیجه از سوی مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری به دانشگاه / دانشکده / موسسه ابلاغ می گردد. بدیهی است هر پیشنهاد صرفا یکبار در کارگروه مذکور مطرح می گردد.

ماده ۵۴- در صورتی که ارائه مدرک تحصیلی منجر به تغییر عنوان گردد پس از طرح در کمینه از تاریخ تغییر عنوان یا تبدیل پست قابل احتساب میباشد.

ماده ۵۵- رئیس کمیته مهندسی مشاغل هر دانشگاه /دانشکده موسسه موظف است به نحو مقتضی و به صورت مستمر و سالیانه به کلیه کارمندان ضوابط و شرایط ادامه تحصیل را ابلاغ و اطلاع رسانی نماید.

لینک کوتاه : https://akhbarekar.ir/?p=20644

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.