به گزارش اخبارکار به نقل از ایرنا سید حسن نگین تاجی در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: در داشبورد الکترونیک قوه قضائیه که از مرکز کنترل می شود و دادگستری ها هیچ نقشی در آن ندارند در رضایتمندی مردم دادگستری استان رتبه اول را کسب نموده است.
وی افزود: کارخانه قند نمونه یک کار فاخر و عملیاتی بود که اصول معاملات معوض در آن رعایت نشده بود و ۱۰۰ در صد یک معامله غرری (در اصطلاح قانون مدنی به مجموعه شرایطی گفته می شود که یکی از طرفین معامله یا هر دوی آنان، نسبت به شرایط معامله و سود و زیان آن اطلاع کافی نداشته باشند ) بود که دستگاه قضایی با قدرت وارد شد و رأی آن را صادر کرد و گام به گام موضوع کارخانه قند را پیگیری کرد.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در همین راستا دادگستری استان مسائلی مانند حقوق، بیمه و بازنشستگی کارگران و کارکنان کارخانه قند یاسوج را پیگیری نمود و گفت: کارخانه قند اکنون با ۱۲۰ نفر مشغول کار، آماده افتتاح و فعالیت است.
نگین تاجی عنوان کرد: همه ما بر آن شدیم که اشتباه گذشته را تکرار نکنیم و با تشکیل جلسات مختلف موضوع را پیگیری کردیم و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) عهده دار ادامه فعالیت این مجموعه گردید.
وی اضافه کرد: در بازدیدی که از کارخانه قند یاسوج داشتیم کارخانه آماده تولید است و روزانه توان فرآوری ۱۷۰۰ تن چغندر و تولید ۱۳۰ شکر و ۴۰۰تن شکر قرمز را دارد و این موضوع وظیفه ای بود که دستگاه قضایی انجام داد.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: سرمایه گذار کارخانه سیمان مارگون یک فرد لبنانی است و اگر حمایتهای قاطع دستگاه قضایی که حمایت های علمی، تخصصی و میدانی و برخوردهای قاطعانه ای که صورت گرفت نبود آرامشی که در سالهای گذشته نبود، اکنون به کارخانه برگشته است و سرمایهگذار اعلام آمادگی کرده است که سرمایه گذاری بیشتری در استان انجام دهد.
نگین تاجی با اشاره به موضوع کاداستر، گفت: نزاع ها و درگیری هایی که در استان وجود دارد بیشتر بر روی مسائل اختلاف ملکی است اختلافات ملکی و خانوادگی است.
وی تاکید کرد: تعارضات بین مردم و منابع طبیعی که با هزاران پرونده روبرو شده است همه به خاطر عدم تثبیت حدود مالکیت بین منابع طبیعی و اراضی کشاورزی است اما اکنون جلسات کاداستر به صورت مرتب برگزار می شود.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: در اراضی ملی ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داریم و اکنون در اراضی کشاورزی این موضوع به ۳۰ درصد رسیده است.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به موضوع مبارزه با فساد در سازمان ها و ادارات پرداخت و گفت: در سازمان بازرسی گزارش هایی که به دادسرا و محاکم داده شده است ۸۳درصد آنها قطعی شده است.
وی تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد پایلوت مبارزه با آمار گرایی است و در حال حذف آمار گرایی هستیم و تنها استانی که تا آخرین روز ماه پرونده ها را ثبت می کند.
وی افزود: حجم ورودی پرونده در هر شعبه در سال گذشته ۲۲۰ پرونده بوده با اجرای طرح مدیریت پرونده های قضایی قریب ۴۰ درصد چارت تشکیلاتی دادگستری استان را افزایش دادیم و بزرگترین کار در دستگاه قضایی که باعث شدن اطاله دادرسی و کیفیت رسیدگی بیشتر شان انجام گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به برخورد با مدیرانی که ترک فعل کرده اند، افزود: در امور شهری در گچساران با تخریب یک ساختمان سه طبقه برخورد کردیم و در امور شهری استان برای یک نفر در دیوان عدالت اداری حکم انفصال صادر شد و هر جایی که نهادهای نظارتی و اطلاعاتی گزارشاتی دارند محال است که برخورد نکرده باشیم.
وی افزود: در سطح مدیران ارشد، در شورای شهر دهدشت یک نفر بازداشت موقت شده است.
نگین تاجی در خصوص سرقت نیز اظهار کرد: سرقت زاییده فقر و بیکاری و عدم اشتغال است که الحمدلله سرقت های به عنف، در استان نداریم.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دادگستری وامدار هیچ جریان سیاسی و شخصی نیست و اگر متوجه شویم مدیری تخلف کرده است، با وی برخورد قاطع می شود.