به گزارش پایگاه خبری اخبارکار به نقل از ایرنا، ماموریت صندوق کارآفرینی امید، یک ماموریت جهادی برای کمک به ایجاد اشتغال خرد کوچک و متوسط است و با توجه به این ماموریت صندوق، تنها در سال ۱۴۰۲ تاکنون برای بیش از ۲۰ هزار فقره تسهیلات، بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که ایجاد بیش از ۵۰ هزار نفر فرصت شغلی را رقم زده است.
تسهیلات پرداختی دولت سیزدهم از طریق صندوق کارآفرینی امید برابر است با کل تسهیلاتی که در هشت سال دولت قبل برای توسعه کسبوکارهای خرد و کوچک و توسعه مشاغل جوانان پرداخت شده است. سقف تسهیلات در این سالها بیشتر شده و همچنین حدود اختیارات استانها و شعب نیز افزایش یافته است.
این صندوق در مناطق روستایی و کم برخودار نیز فعالیت دارد. در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲ هزار فقره تسهیلات با اعتبار بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال در مناطق روستایی کشور پرداخت شده که به ایجاد اشتغال مناطق روستایی و ماندگاری جمعیت کمک کرده است. همچنین در ۲ سال و نیم گذشته این صندوق توانسته بیش از ۲۳۸ هزار شغل ایجاد کند که عمده این مشاغل در اختیار جوانان است.
احیای واحدهای راکد یا نیمه فعال
بخش دیگری از فعالیتهای این صندوق به احیای واحدهای راکد یا نیمه فعال در دولت سیزدهم مربوط است. این وظیفه بر عهده ستاد احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه راکد ریاستجمهوری است، اما صندوق نیز به عنوان نهاد مالی تامینکننده تسهیلات در این حوزه، در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰۰ فقره تسهیلات ارزان قیمت به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای نیمه تمام یا راکد در نقاط مختلف کشور پرداخت کرده که در نتیجه این اتفاق بیش از ۴۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری مجدد به چرخه تولید کشور برگشته است.
در دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از هشت هزار طرح کسبوکار صندوق کارآفرینی امید در سراسر کشور به بهرهبرداری رسید. همچنین سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۱۰۰ هزار شغل و در سال گذشته حدود ۵۰ هزار شغل به واسطه تسهیلات این صندوق ایجاد شده است. در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۳ درصد تسهیلاتی که صندوق کارآفرینی امید پرداخت کرد، مختص بانوان بوده است.
این صندوق تفاهمنامهای را با معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری به امضا رساند تا مسیر حمایت از کسب و کارها و اشتغال حوزه بانوان بهویژه بانوان و زنان سرپرست خانوار را بیش از گذشته تسهیل کند.