به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه جامع علمی-کاربردی، بلندی رئیس این دانشگاه در نخستین کنگره بینالمللی آسانسور و پلهبرقی رویکردهای جدید دانشگاه علمی کاربردی را پیرامون نحوه ارایه آموزشهای عالی مهارتی در پاسخگویی به نیاز بازار کار بیان کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی سرلوحه برنامههای تحولی دانشگاه جامع علمی- کاربردی را فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در ارتباط با ضرورت لحاظ آمایش سرزمین در ارایه آموزشها و اهتمام جدی برای رفع بیکاری دانشآموختگان دانشگاهها عنوان کرد و گفت: بر این اساس ضمن تدوین و پیادهسازی آمایش آموزش عالی علمیکاربردی و حذف و غربالگری رشتههای فاقد نیاز و غیرضرور، با اجرای الگوی جدید پذیرش در قالب تضمین اشتغال، حلقه ارتباط با صنایع از طریق تعهد به تضمین اشتغال بخشی از ورودیهای دانشگاه محکمتر شد.
وی در تشریح طرح آباد – آموزش برای اشتغال دانشآموختگان بیکار دانشگاههای کشور – اظهار داشت: این طرح الگوی کاربردی برای اشتغال دانشآموختگان بیکار است که توسط دانشگاه جامع علمیکاربردی با هدف رفع خلاهای مهارتی در محیط واقعی کار و سنجش صلاحیتهای شغلی توسط صنایع تدوین شده است.
بلندی با اشاره به تصویب طرح آباد هیئت دولت، آن را میراثی ماندگار از سید شهیدان خدمت برای مبارزه با داعش بیکاری دانست و از صنعتگران دعوت کرد با مشارکت در تدوین و بازنگری دورههای آموزشی و ارایه تجهیزات و امکانات در اختیار، موجبات ارتقای سطح توانمندی منابع انسانی و پیشرفت صنایع در عرصههای مختلف را فراهم کنند.
وی ضمن بیان سوابق عملکردی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه صلاحیت حرفهای، استقرار آن را در اصلاح چرخه اجرایی کشور و افزایش بهرهوری نیروی انسانی ضروری دانست و بازخورد جامعه و مشتریان را مبنای مناسبی برای پایش عملکرد دارندگان گواهی صلاحیت حرفهای برشمرد.
عباس ابریشمی نیز طی سخنانی در این کنگره اظهار داشت: این اتحادیه مفتخر است که به عنوان اولین اتحادیه کشور توانسته با راهبری دانشگاه جامع علمی-کاربردی و به همت اعضای کمیسیون فنی اتحادیه، صلاحیت بیش از ۱۰ عنوان شغل را استخراج و استانداردهای آن را تدوین کند.
رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته ابراز امیدواری کرد: با تحکیم ارتباط این دو نهاد طی برنامه میانمدت مبنای فعالیت تمام مشاغل این حوزه احراز صلاحیت حرفهای باشد.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی؛ در پایان این مراسم گواهینامههای مربوط به مشاغل تکنسین نصب مکانیکال آسانسور و مدیر فنی طراحی، محاسبات و استاندارد آسانسور که شایستگیهای شغلی آن سابقا توسط متخصصان انجام و پس از طرح و بررسی در کمیتههای تخصصی، در شورای صلاحیت حرفهای دانشگاه جامع علمی- کاربردی به تصویب رسیده بود و مراحل اجرای سنجش آن نیز اعم از مصاحبههای تخصصی، عمومی، کار عملی و آزمونهای شخصیتی، با نظارت و مشارکت دفتر صلاحیت حرفهای دانشگاه، واحد استانی تهران شرق و اتحادیه انجام شده بود؛ با حضور جمعی از مسئولان و متولیان امر به حائزین شرایط، اعطا شد.