به گزارش اخبارکار به نقل از خبرگزاری شبستان و به نقل از گروه صنعتی ایران ترانسفو، در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اشتغال آفرینی و رشد تولید ، آزمون استخدام ۳۰۰ نفر فارغ التحصیل مقاطع مختلف جهت تکمیل کادر تولیدی وستادی گروه صنعتی ایران ترانسفو در روز پنجشنبه ۲۶ مرداد ماه با مشارکت دانشگاه زنجان برگزار شد.
این آزمون با شرکت ۲۰۱۲ نفرداوطلب مقاطع مختلف تحصیلی از دیپلم تا کارشناسی ارشد برگزار گردید. از این تعداد داوطلبان آزمون حدود ۳۰ درصد خانم ها و ۷۰ درصد را آقایان تشکیل می دادند .
دربندی زاده معاونت منابع انسانی وپشتیبانی گروه صنعتی ایران ترانسفودر حاشیه این رویداد با اشاره به هدفگذاری این گروه صنعتی در راستای تحقق شعار سال گفت : اشتغال جوانان و رونق تولید از تاکیدات همیشگی رهبر معظم انقلاب بوده است و خدارا شاکریم که گروه صنعتی ایران ترانسفو همواره در این موارد پیشقدم بوده و امسال برنامه جذب حدود ۴۵۰ نفر را دارد که آزمون استخدام ۳۰۰ نفر امروز برگزار گردید و طی ۴ سال اخیر علیرغم مشکلاتی که براثر تحریم های ظالمانه استکبار جهانی بر ما تحمیل شده ، توانسته ایم با جذب حدود ۲۵۰۰ نفر نیروی متخصص وکارآمد ، رشد تولید و فروش و سودآوری و داخل سازی مواد اولیه وتجهیزات مورد نیاز ، و جهش صادرات ، لبیک گوی فرمان مقام عظمای ولایت باشیم .
وی با تاکید بر تخصص محور بودن تولید ترانسفور ماتور افزود: تمهیدات خوبی با مشارکت وهماهنگی وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری انجام شده که از سال آینده دانشگاه زنجان پذیرای دانشجویان بورسیه گروه صنعتی ایران ترانسفو در رشته های برق ومکانیک باشدو این دانشجویان در کنار تحصیل در دانشگاه بصورت عملی در خطوط تولید کارخانه ، کسب مهارت کنند .
عباس رسولی معاونت آموزشی دانشگاه زنجان بعنوان متولی برگزاری این آزمون با اشاره به استقبال خوب داوطلبین از این آزمون ، همراهی صنعت ودانشگاه را زمینه ساز رشد وتعالی در ارکان اقتصادی کشور دانسته وافزود : یکی از کارهای خوب انجام شده ایجاد بورسیه تحصیلی توسط ایران ترانسفو در دانشگاه زنجان است که باعنایت به تخصصی بودن مقوله طراحی وساخت وتولید ترانسفورماتور ، دانشجو در کنار آموزش تئوریک ، بصورت عملی با این فرآیند آشنا شده و بازدهی بهتری خواهد داشت .
لازم به توضیح است گروه صنعتی ایران ترانسفو بعنوان بزرگترین تولید کننده ترانسفورماتورهای توزیع ،فوق توزیع و قدرت در منطقه ، تامین کننده ۸۵ درصد از نیازهای داخلی بوده و در زمینه صادرات نیز ، تولیداتش به بیش از بیست کشور منطقه و جهان صادر گردیده و در سال ۱۴۰۱ صادر کننده ممتاز ملی گردید.