به گزارش اخبار کاراسدالله عباسی امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان گیلان، با تاکید بر اینکه باید به شیوه ای مدیریت کنید که حتی یک نیروی کار در استان بیکار نشود، اظهار کرد: در جلسات کارگروه روند اجرایی شدن مصوبات بررسی شود تا از این طریق میزان تحقق مصوبات را بتوان بررسی کرد.
وی یادآور شد: آنکه بیکار است براساس برنامه ریزی ها شاغل می شود اما کسی که شاغل است براساس شغل و درآمدش برای زندگی و خانواده و آینده اش برنامه ریزی کرده است و بیکار شدنش تبعات بسیار بیشتری دارد.
استاندار با تاکید بر کاهش مراحل بروکراسی اداری برای توسعه سرمایهگذاری در گیلان بیان کرد: در این راستا و در صورت وجود موانع بر سر راه برخی از تولیدکنندگان باید جلسات کارگروه رفع موانع تولید به فوریت برگزار شود.
عباسی عمدهترین مشکل سرمایهگذاران در گیلان را مسئله سرمایه در گردش عنوان کرد و افزود: برخی از سرمایهگذاران فعال که به ایجاد اشتغال در استان کمک میکنند با مشکل سرمایه در گردش مواجه اند که باید بانکهای عامل از همه ظرفیت خود برای رفع مشکل استفاده کنند.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی کشور نقش شرکتهای دانش بنیان در توسعه و ایجاد اشتغال بسیار مهم است، بیان کرد: اولویت در گیلان باید تولیدات دانش بنیان باشد و در این راستا از تمامی ظرفیت نخبگان دانشگاهی استفاده شود زیرا این افراد احتیاج زیادی به تسهیلات نداشته و فقط خواستار امکانات هستند.
نماینده عالی دولت در گیلان با ابراز خرسندی از عملکرد مناسب در حوزه مشاغل خانگی و ایجاد اشتغال در استان تصریح کرد: سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی و روستایی در بخش تبصره ۱۸ به خوبی عمل شد از این رو با عملکرد جهادی مدیران در سال جدید هم باید همین روند با قدرت تحقق پیدا کند.
عباسی با بیان اینکه باید انگیزه کار کردن بیش از پیش در جوانان و کارگران فراهم شود، گفت: دستگاههای نظارتی و اجرایی بر روی میزان حقوق دریافتی کارگران طبق مصوبه وزارت کار نظارت کنند و اجازه ندهند حقی از کسی ضایع شود.
وی یکی از برنامههای دولت سیزدهم به ویژه استانهای کشاورزی و ساحلی را توسعه صادرات محصولات غیر نفتی برشمرد و افزود: برخی از سرمایه گذاران فعال در حوزه محصولات گلخانهای، بازار هدف و جهانی خود را شناخته و به دنبال ایجاد ارزآوری برای کشور هستند لذا مدیران دستگاههای اجرایی مشکلات آنان را برطرف کنند.
استاندار گیلان با تاکید بر نظارت ویژه بر روند صادرات محصولات غیر نفتی در این استان توسط جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی بیان کرد: امکانات بسیار خوبی در خصوص افزایش صادرات محصولات کشاورزی، دامی، آبزی پروری و صنایع دستی داریم؛ لیکن جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی باید میزان استفاده از ظرفیت صادرات را به استانداری اعلام کنند.
عباسی با بیان اینکه مدیران بانکهای عامل باید در اعطاء تسهیلات به سرمایه گذاران عدالت را رعایت کنند، تصریح کرد: سلیقهای عمل کردن بانکها در اعطاء تسهیلات یک معضل بزرگ در راستای تحقق شعار سال و عدالت اجتماعی است که در این خصوص تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.